3 oct 2011

Repàs de la jornada 6

Barça B i Sabadell protagonitzaren dissabte el primer duel entre catalans de la nova temporada de la Liga Adelante. Un nouvingut a la categoría que s’ha convertit en l’equip revelació de la categoria –amb el permís del Guadalajara– i un filial blaugrana que sembla no haver-se adaptat encara a la nova etapa post Luis Enrique (també post Thiago, Nolito i Jonathan Soriano). S’enfrentaven també dos estils de jocs semblants, basats en la possessió de la pilota, en el joc de combinacions per dins i amb una formació gairebé indiscustible, el 4-3-3.
El partit es va resoldre amb una individualitat del capità arlequinat Juvenal que va culminar un ràpid contraatac amb un xut espectacular des de la frontal. Els homes d’un Eusebio cada vegada més qüestionat però, amb un joc encara molt lluny del del curs passat, van mereixer millor sort i almenys sumar un altre punt al seu estadi. La mala punteria de cara a porteria, de Navas i la defensa arlequinada ho van evitar. Especialment sorprenent és la seguretat de la línia defensiva del Sabadell que va sumar el primer partit sense que el rival foradés la seva porteria.

A destacar:
-       Que tot i la derrota, el Barça B va ser superior al seu rival i va dominar en molts moments del joc.
-       Que el Nàstic de Tarragona segueix sense sortir del pou però divendres, contra el filial del Villareal, va mostrar una lleugera millora.
-       El Girona juga avui a les 21h contra el Xerez, un partit per mesurar les aspiracions dels gironins.

No hay comentarios:

Publicar un comentario