21 oct 2011

Prèvia jornada 10

Nova jornada a la Liga Adelante. Dos partits a domicili (Sabadell i Barça B) i dos a casa (Nàstic i Girona). Viurem el primer ple de victòries dels ‘nostres’ catalans de plata?

El Sabadell (divendres 21h, Pedro Escartín, GolT) jugarà contra el Guadalajara el partit avançat de la jornada. Els dos equips revelació de la categoria, dos recents ascendits, cara a cara per seguir amb la seva bona ratxa. Si els arlequinats puntuen, dormiran líders en solitari aquesta nit.
Alineació: De Navas, Ramírez, Toni Lao, Redondo, Juanjo, Puigdollers, Héctor Simón, Aaron Bueno, Lanzarote, Florian.

El filial del Barça visitarà l’Alcoià amb la intenció de sumar els tres punts d’una vegada per totes (dissabte 18h, El Collao). Eusebio tindrà, entre altres, les baixes del lesionat Sergi Roberto i d’Isaac Cuenca, convocat un partit més amb el primer equip. Bona oportunitat pel Barça per treure un bon resultat d’El Collao i sortir així, de la zona de descens.
Alineació probable: Oier, Montoya, Armando, Muniesa, Planas, Jonathan Dos Santos, Riverola, Espinosa, Tello, Rafinha, Deulofeu.

Després de treure un valuós empat de Riazor, el Nàstic rep la visita d’un altre dels equips potents de la categoria, l’Hèrcules (dissabte 18h, Nou Estadi, Esport3). El líder ve de guanyar per la mínima contra l’Alcoià i necessita la victòria per seguir encapçalant la classificació. El Nàstic per la seva banda necessita sumar per no quedar enfonsat a la taula classificatòria, encara que conscients que no serà fàcil treure quelcom positiu de la visita d’aquest ex Primera. Si els tarragonins puntuen, el Sabadell podria acabar la jornada com a líder en solitari.
Alineació probable: Rubén; Ruz, Arzu, Xiso Campos, Mingo, Rodri, Seoane, Longás; Eloy Gila, Peragón i Powel

I per últim, el Girona rep aquesta setmana el Cartagena (dissabte 18h, Montilivi). Els gironins necessiten convertir el seu bon joc en victòries i la visita del cuer pot ser una bona oportunitat. No obstant, el Cartagena ve d’empatar a 0 en les últimes dues jornades, sumant així els seus primers punts de la temporada.
Alineació probable: Santamaría, Jose, Richy, Migue, David Garcia, Dorca, Tébar, Juanlu, Moha, Coro, Gaiza Saizar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario