10 oct 2011

Això no rutlla!

Només Cartagena, Osca i Numància eviten que tres equips catalans ocupin les últimes posicions de la taula classificatòria. Ni Nàstic, ni Girona, ni Barça B van poder passar de l’empat aquest cap de setmana i segueixen enfonsats a la classificació. Els tarragonins i el filial culé, a més, ocupen llocs de descens tot i el punt sumat. Per la seva banda, el Sabadell, que juga avui contra el Recreativo (per GolT, 21h), podria ser líder aquesta jornada.


Pecats de joventut (Alcorcón 2-2 Barça B)
El filial blaugrana torna a entrebancar-se amb la mateixa pedra. Per segona vegada gairebé consecutiva, al Barça B li empataren el partit a falta de pocs minuts pel final. L’equip domina els partits, té més ocasions que el rival però no sap matar els partits. La fragilitat defensiva també penalitza, i molt, a l’equip d’Eusebio Sacristán. La recuperació del polivalent Muniesa –que va entrar en la convocatòria del dissabte passat– és un excel·lent notícia per a l’equip; les baixes en aquesta línia i la mala planificació esportiva han fet que Eusebio hagi hagut d’alinear una defensa de circumstàncies en alguns partits.


Poc futbol a Tarragona (Nàstic 0-0 Cartagena)
Un partit entre els dos conjunts menys golejadors de la Liga Adelante, entre dos eqiups que no han guanyat cap partit en sis jornades, no podia acabar d’altra manera. 0 a 0. Empat a res en un partit amb molt poc futbol i molt joc directe. A Joan Carles Oliva, que va salvar l’equip la temporada anterior, se li comença a acabar el crèdit. El Nàstic, que té equip per no salvar la categoria sense excessius patiments, no pot seguir excusant-se en les incontables lesions queha patit la plantilla durant l’inici de la temporada.


Fragilitat defensiva (Girona 1-1 Osca)
El Girona mereixia haver tret quelcom més en la visita de l’Osca a Montilivi, però un error defensiu en una jugada a pilota aturada va condemnar els gironins. El pitjor és que no és la primera vegada que li passa el mateix a l’equip dirigit per Raül Agné i comença a ser preocupant. El Girona, que presenta una xifres més que acceptables en atac, és –juntament amb el seu rival de dissabte, l’Osca– el segon equip més golejat de la categoría.
L’equip no va poder dedicar la victòria a Ion Vélez i ara haurà d’aprendre a conviure sense les seves prestacions ofensives. Benja, Moha, la màgia de Jandro, Dani Nieto que sembla haver-se adaptat molt ràpidament a la categoría –l’any passat jugava a Tercera amb l’Espanyol B– i la qualitat diferencial de Corominas, semblen factors suficients perquè el Girona no trobi a faltar els lesionats de llarga durada Ion Vélez i Acuña. L’objectiu serà apuntalar la defensa, una línia que no ha patit massa variacions respecte el curs passat.

 

EL MILLOR DEL DIA
El Sabadell afronta aquest vespre el partit contra el Recreativa amb total tranquilitat. Si guanya per dos gols de diferència o més, serà líder superant per golaverage l’Hèrcules. Un oasi entre els equips catalans de la categoría.


EL PITJOR DEL DIA
A l’espera del partit d’avui, cap dels catalans de plata han aconseguit sumar els tres punts aquesta jornada. Un fet que està sent massa habitual enguany.

No hay comentarios:

Publicar un comentario