4 oct 2011

El malson de Ion Vélez

No estava sent un partit gens afortunat per Ion Vélez. El basc havia tingut tres oportunitats molt clares per, primer apropar el Girona a la remuntada i més tard aconseguir l'empat amb un home menys, però en cap de les tres oportunitats el davanter va encertar. Aixó, però, no va ser mala sort comparat amb el que li esperava instants abans que acabés el partit. El malaguany es va excedir amb el jugador que va veure com el porter Toni Doblas entrava amb la planxa dins l'àrea i amb ella fracturava els lligaments externs, anteriors i posteriors encreuats del seu genoll. Vélez, en aquella pilota lluitada com si li anés la vida, va comprovar com el destí en forma d'aquella dura entrada del porter local acabava amb la seva temporada per iniciar un llarg procés de recuperació que ara mateix ningú sap com acabarà.



Amb tot, Vélez es perdrà la temporada amb el Girona i el conjunt d'Agné també perd a un dels actius més importants que estava tenint durant aquest desafortunat inici de curs. En principi el conjunt d'Agné no té pensat cercar un substitut -sobretot amb l'arribada de Coro l'equip té la davantera solucionada- però s'ha de veure si en el mercat d'hivern arriba un jugador de recanvi.


EL MILLOR DEL DIA

El suport que li ha donat tota la família del Girona i el món del futbol encapçalats pels seus excompanys de l'Athletic Club.

EL PITJOR DEL DIA

En defensa de l'àrbitre, és cert que la de Vélez és una jugada molt ràpida i difícil de veure però és paradoxal com un trencament del lligament extern, anterior i posterior encreuat del genoll no només no sigui castigat sinó que va ser assenyalat com falta del propi Vélez.

No hay comentarios:

Publicar un comentario