11 oct 2011

Barça B: un futur negre?

Potser Luis Enrique va deixar el nivell molt alt; potser Thiago, Fontàs i Nolito van ser peces massa importants o potser la Liga Adelante és massa competitiva per les joves promeses, però el cas és que aquest any, el Barça B ha començat diferent. De moment, no ha guanyat cap partit al Miniestadi i fora de casa només ha pogut sumar una victòria, la única fins al moment.

La principal qüestió a plantejar és un dilema que porta temps a l'entorn del B. L'equip ha de ser el màxim de competitiu possible per poder quedar com més a munt millor a la taula encara que no pugui pujar mai, o senzillament ha de fer créixer als jugadors per poder engrandir la plantilla del primer equip i crear futurs valors que donin al Camp Nou nits de gloria?
L'any passat l'equip va quedar 3r i va resultar ser el millor resultat de la història del filial Blaugrana. Els jugadors importants es van mantenir fins al final, i Luis Enrique va donar preferència a la competitivitat en front del creixement dels jugadors. Aquest any, Eusebio està apostant per jugadors més joves com Rafinha i Deulofeu, però els resultats no estan acompanyant.

El futur és cosa dels joves, però s'ha d'anteposar la formació d'aquests a la permanència? Només el temps ho dirà. De moment, el futur a curt termini d'Eusebio no pinta massa bé. Veurem si es menja els torrons.

2 comentarios:

  1. Molts bons els articles company! només una cosa d'aquest del Barça B, l'Eusebio no fa jugar gaire al Deulofeu! el treu el minut 70 o 80.. han de combinar experència i joventut, és la clau d'un equip formatiu com ha de ser el Barça B. Jo crec que amb el temps es referan i sobretot ara que torna el Jonathan Soriano.

    ResponderEliminar
  2. Jo crec que la clau és que els nous jugadors s'adaptin bé al sistema. Tots els del davant, que és on hi ha els problemes, són nous excepte Tello i aquest està sent el millor. I només és qüestió que poc a poc es vagin adaptant.

    El tema de Deulofeu és cert, està tenint poques oportunitats i ningú veu com Eusebio com està el jugador però sí que sembla que pot donar força rendiment.

    ResponderEliminar