24 oct 2011

Girona i Nàstic s'enfonsen


Només el Barça B es va salvar en un altre cap de setmana negre dels equips catalans de la Liga Adelante. Amb els resultats que es van produir en aquesta desena jornada, el filial blaugrana surt de les zones de descens en detriment del Girona, mentre que el Nàstic és el nou cuer de la categoria.

Segueixen a dalt (Guadalajara 1–0 Sabadell)
El Sabadell segueix segon en la taula classificatòria de Segona Divisió tot i perdre en la seva visita al camp de l’altre equip revelació, el Guadalajara. Els arlequinats van ser inferiors al conjunt local durant 80 minuts, i tot i buscar els gols en els últims deu minuts no es va aconseguir empatar el matx. El resultat no ha de preocupar al Sabadell, tot el contrari que la greu plaga de lesions que està patint l’equip, que està minvant les possibilitats dels arlequinats en una temporada que es preveu molt llarga i complicada.

Un pas endavant (Alcoià 1–4 Barça B)
Segona victòria de la temporada del filial blaugrana en la seva visita a El Collao. Els d’Eusebio, que van haver de remuntar un gol en contra, van dominar la possessió de la pilota com la majoria de partits, però aquesta vegada el resultat sí va acompanyar el bon joc. Destaca la suplència dels dos fitxatges estrella Kiko Femenía i Rodri, i la del veterà Armando, tres jugadors que semblen haver esgotat el crèdit que tenien, més veient el resultat de dissabte.

 Massa líder (Nàstic 0–1 Hèrcules)
Era obvi que no seria un partit fàcil i que puntuar en la visita del líder seria molt complicat, però el Nàstic va estar a punt de donar la campanada. Liderats per un magnífic Powel en atac, els tarragonins mereixien haver tret com a mínim un empat, però el poc ‘punch’ de l’equip a dalt van fer impossible igualar el gol de Pepe Mora a l’inici del segon temps.
Preocupa el poc gol de l’equip –Powel és l’únic jugador de la plantilla que ha aconseguit foradar la pilota rival–, encara que la imatge donada per l’equip contra Deportivo i Hèrcules, dos dels favorits per estar a dalt, donen un marge de confiança al tècnic Oliva.

 Oportunitat perduda (Girona 0–2 Cartagena)
Era el dia adequat per aconseguir els tres punts i allunyar-se així de la zona perillosa de la taula. Contra un Cartagena cuer que no havia aconseguit encara cap victòria en tota la temporada, els gironins van caure derrotats de forma vergonyosa per 0 gols a 2. Si bé és cert que el Cartagena havia encadenat dues jornades sense conèixer la derrota després de l’arribada del nou tècnic Javi López, la derrota davant el cuer va ser molt dolorosa i va provocar que se sentissin xiulets a les grades de Montilivi. Aquest resultat, a més, sumat a la derrota del Nàstic, envia els tarragonins al fons de la taula classificatòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario