29 oct 2011

Prèvia jornada 11


Barça B i Nàstic s’enfronten aquesta tarda en el derbi català de la jornada (dissabte 18h, Esport3, Mini Estadi). D’una banda, el filial barcelonista que, després d’encadenar sis punts consecutius fora de casa, intentarà aconseguir la primera victòria de la temporada al Mini. De l’altra banda, un Nàstic a la corda fluixa, que és cuer i a qui una derrota podria condemnar al seu tècnic, Joan Carles Oliva. Pel partit d’avui, els blaugranes compten amb les baixes d’última hora de Deulofeu i Montoya, convocats amb el primer equip, i ja la coneguda de Cuenca.
Alineaciño probable Barça B: Oier, Balliu, Bartra, Muniesa, Planas, J. Dos Santos, Riverola, Carmona, Lobato, Rafinha, Femenía.
Alineació probable Nàstic: Rubén Pérez, Sergio Juste, Arzu, Xisco Campos, Mingo, Longás, Seoane, Viguera, Morán, Tuni, Powel.

El Sabadell rep l’Alcoià (dissabte 18h, Nova Creu Alta) amb la intenció de tancar amb victòria una frenètica setmana en què els arlequinats només han pogut aconseguir un punt de sis possibles. Lluís Carreras ha demanat per aquest motiu el suport del públic per intentar redreçar el rumb: “Necessitem l’afició més que mai”. Els arlequinats hauran de presentar una alineació de circumstàncies ja que dimecres a Chapín va caure lesionat un nou jugador, Pablo Ruiz, que es suma a la llarga llista de baixes de l’equip.
Alineació probable: De Navas, Òscar Ramírez, Olmo, Songo’o, Toni Lao, Juanjo, Puigdollers, Juvenal, Arteaga, Lanzarote, Florian.

El Girona comença el seu particular ‘tourmalet’ amb dos partits consecutius davant Deportivo i Hèrcules en el moment més delicat de la temporada (diumenge 20h, GolT i C+ L, Riazor). Els gironins, que van caure la setmana passada en posicions de descens, necessiten sumar quelcom positiu del camp del Dépor si no volen quedar despenjats en les posicions més baixes de la taula. Deportivo, Hèrcules, Barça B i Sabadell seran els quatre propers rivals que provaran la fiabilitat dels homes d’Agné: no serà fàcil pel Girona.
Alineació probable: Santamaría; Juanlu, Tortolero, Migue, David Garcia, Dorca, Tébar, Coro, Moha; Jandro, Gaiza Sáizar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario