27 oct 2011

Agné i Oliva, a la corda fluixa

Les banquetes catalanes no estan tranquil·les encara. El Nàsticva perdre (1-3) davant l'Almeria i el que és pitjor, va donar una pèssima imatge regalant gairebé literalment la victòria amb un penal i dues errades de Rodri i Rubén Pérez. El petit "Tourmalet" que han tingut els grana faria que el relleu d'Oliva estigués ben a prop encara que potser en el derbi català de la jornada contra el Barça B es decideixi tot.

Un Barça B que va aconseguir tres punts de tranquil·litat gràcies a un gol de Riverola. Eusebio respira amb una victòria que els allunya de les posicions de descens amb un Deulofeu superlatiu en el seu debut com a titular en la lliga.

L'altre banqueta que no està tranquil·la és la de Raül Agné. El tècnic aragonès va perdre gran part del crèdit en els dos últims partits en què va caure per dos gols de diferència contra el Cartagena i el Celta. El president no va assegurar la continuïtat d'Agné més enllà del partit contra el Dépor encara que la plantilla està a mort amb el tècnic. "De moment, gaudeix de la nostra confiança. Després, Déu dirà", manifestava Vilaró avui a El 9 Esportiu.

I qui està tranquil encara que amb un futur indeterminat (no se sap si de blaugrana o d'arlequinat) és Lluís Carreras. El seu equip no només toca bé la pilota i té un futbol bonic sinó que també ha demostrat caràcter i rauxa quan ha calgut. La mostra va ser el partit d'ahir en què els arlequinats van rebre un assetjament durant tot el partit per part del Xerez i entre l'etern David de Navas i els gols de Lanzarote (recomanable veure el primer) i un penal convertit per Juvenal va treure un punt de Chapín. Una gesta gens ni mica menyspreable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario