28 oct 2011

94 dies sense Jonathan

Tres mesos després de lesionar-se a Munich en un amistós de pretemporada amb el primer equip, Jonathan Soriano ha rebut l'alta mèdica i, si tot va com està previst, jugarà uns minuts en el partit de demà davant el Nàstic de Tarragona. L'alta del davanter de El Pont de Vilomara és una excel·lent notícia per a Eusebio, que podrà comptar amb un jugador que ja va ser bàsic en l'esquema de Luís Enrique.


El que fou 'pichichi' de la Liga Adelante la temporada anterior, amb la xifra astronòmica de 32 gols, va patir una lesió en el pitjor moment possible. El davanter centre era un dels homes escollits per Guardiola per fer la gira americana amb el primer equip, fet que li hagués pogut permetre fitxar per un bon club o, fins i tot, ocupar una fitxar en el primer equip barcelonista, desenvolupant la funció de davanter centre pur que no ocupa ningú actualment. Un cop recuperat, tot sembla indicar que si Soriano recupera el nivell exhibit la temporada anterior, aviat marxarà de can Barça.
En tot cas, mentre el Barça B disposi del genial davanter a les seves files, Eusebio comptarà amb un home que pot ser clau per acabar d'apuntalar la bona ratxa que ha aconseguit l'equip amb dues victòries fora de casa i escapar-se, definitivament, de la zona perillosa de la classificació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario