14 oct 2011

La prèvia de la jornada 9

No ha començat bé per als catalans de la segona divisió la 9a jornada -8a a efectes pràctics- després que el Girona avui no hagi pogut superar al Vila-real obtenint un punt en un partit que ja tenia guanyat. En el minut 92, el central Lejeune tornava a posar en evidència els problemes dels d'Agné a pilota aturada i posava un empat que sap a derrota.  I en van dos de consecutius...

El Sabadell (dissabte 18h, Nova Creu Alta, Esport 3) torna a disputar un partit a casa per refermar el seu bon moment de forma. En una setmana atípica on els de Lluís Carreras han hagut de jugar dos partits en sis dies, els arlequinats reben l'Alcorcón amb set de venjança després que els madrilenys els eliminéssin de la Copa del Rei. El tècnic maresmenc recupera Àlex Cruz i Manu Redondo mentre que continua amb les baixes ja habituals: Eneko, Mackay, Fito, Agustín, Bermudo i s'afegeix Joaquín per unes molèsties.
Onze probable: De Navas; Òscar Ramírez, Olmo, Lao, Redondo; Héctor Simón; Juvenal, Puigdollers; Lanzarote, Florian i Aarón Bueno.

La visita del Nàstic (dissabte 16h, Marca TV)a Riazor arriba en el pitjor moment possible. Oliva ja ha dit aquesta setmana que li fa la sensació que no l'han fet fora abans per no deixar el nou tècnic amb el paper de visitar un dels camps més difícils de la categoria així que aquest partit sembla no tenir gaire història. Per als grana, una derrota els servirà per fer taula rasa i començar de zero qui sap si tampoc sense Nogués. En el pla esportiu Oliva recupera Tuni i Morán
Onze probable: Rubén, Ruz, Arzu, Xisco, Mingo, Seoane, Longás, Luna, Powel, Gila i Peragón.

Bona prova de foc la que afrontarà el Barça B (diumenge 18h, Miniestadi, C+Liga i GolT) rebent el Guadalajara, un dels equips revelació d'aquest inici de temporada. L'objectiu és continuar amb el bon joc però recuperar la sintonia de resultats creixent a partir de la solidesa defensiva. Els d'Eusebio van recuperar la profunditat contra l'Alcorcón a domicili amb Rafinha, Tello i Isaac Cuenca i ara toca fer els deures a casa intentant mantenir la porteria a zero. La continuïtat del tècnic blaugrana no perilla però la seva credibilitat per a l'entorn blaugrana comença a tenir data de caducitat.
Onze probable: Miño, Montoya, Gómez, Armando, Lobato, Dos Santos, Riverola, Espinosa, Cuenca, Rafinha i Tello.

No hay comentarios:

Publicar un comentario