25 oct 2011

Prèvia jornada 1

El futbol no para i avui es disputa la primera jornada de la Liga Adelante que va quedar aplaçada per la vaga de futbolistes. Un Girona en descens obrirà la veda pel que fa els ‘catalans de plata’, en una jornada en que tots quatre equips juguen els seus partits a domicili.

El Girona visitarà un altre estadi complicat, el de l’històric Celta de Vigo (dimarts 21h, Balaídos), amb la intenció d’aconseguir un bon resultat per sortir del pou. No serà fácil davant un equip que, tot i no estar fent un bon inici de competició, és candidat a ocupar les posicions capdavanteres de la classificació.
Agné no podrà comptar amb el davanter Benja, però ha assegurat que l’onze inicial no variarà gaire respecte el de dissabte passat.
Alineació probable: Santamaría; Juanlu, Tortolero, Migue, Jose, Dorca, Tébar, Jandro, Moha, Gaizka Saizar i Coro.

El Nàstic, després de caure en l’últim lloc de la taula, visita l’Almeria amb la necessitat de treure un bon resultat (dimecres 18h, GolT i C+ Liga, Estadi Juegos del Mediterráneo). El bon partit davant el líder, l’Hèrcules, fa ser optimistes als aficionats grana, però no sembla l’estadi de l’Almeria el camp adequat per aconseguir la primera victòria de la temporada. En tot, els tarragonins han de sumar aviat de tres en tres si no es volen quedar despenjats.
Alineació probable: Rubén Pérez, Sergi Juste, Arzu, Rodri, Xisco Campos, Seoane, Longás, Tuni, Morán, Peragón, Powel.

Res millor que una altra victòria a domicili per refermar la millora del Barça B (dimecres 21h, El Alcoraz). L’equip d’Eusebio encara no coneix la victòria al Mini Estadi, però encarar el ‘derbi’ davant el Nàstic amb sis punts dels últims sis al sarró seria una injecció de moral per a l’equip. És d’esperar que l’entrenador blaugrana apostarà per un equip inicial semblant al que va aconseguir la vicòria a El Collao, amb la presència, entre d’altres, del juvenil Deulofeu, amb les baixes però, de Montoya i Cuenca convocats pel primer equip, i la  més que probable de Bartra que no ha viatjat però ha entrenat, aquests dies, a les ordres de Guardiola.
Alineació probable: Oier, Balliu, Armando, Muniesa, Lobato, Jonathan Dos Santos, Espinosa, Carmona, Tello, Rafinha, Deulofeu.

En roda de premsa, Carreras ha declarat que “el resultat del partit anterior no condiciona el posterior”, i així hauria de ser si el Sabadell vol tornar a guanyar després de que el Guadalajara trenqués la seva triumfal ratxa divendres passat (dimecres 21h, Chapín). Un Sabadell sense pressió però amb el hàndicap de les lesions visitarà un Xèrez que és 13è amb només dotze punts.
Alineació probable: De Navas, Ócar Ramírez, Olmo, Pablo Ruiz, Toni Lao, Juanjo, Héctor Simón, Puigdollers, Lanzarote, Florian, Àlex Cruz.

No hay comentarios:

Publicar un comentario