7 oct 2011

La prèvia de la jornada 8

Després d'una jornada passada en la qual només el Sabadell va ser capaç de sumar punts (en el derbi català de la jornada) la jornada 8 es presenta com una prova de foc per als equips catalans per a millorar en tot els aspectes.
El Barça B juga dissabte (18h) al Municipal de Santo Domingo contra l'Alcorcón. Un camp inexpugnable d'un equip rocós que sap jugar molt bé a casa. Amb un terreny de joc de dimensions reduïdes i un públic que sempre està molt a sobre, el Barça haurà de millorar molt sí vol endur-se quelcom de positiu. És el moment d'allunyar-se de la zona de descens i d'aconseguir la segona victòria de la temporada. Els precedents són positius: l'any passat el Barça B va endur-se el duel a terres madrilenyes per 2-3. Una bona oportunitat per agafar confiança i moral. Una nova derrota suposaria un altre cop molt dur per a la moral dels barcelonistes.

El Girona també juga demà a Montilivi. Els de Raul Agné volen refer-se de la dura derrota al camp del Xerez. Per a fer-ho, els gironins reben a l'Osca, un conjunt que també està patint molt en aquest inici de campionat i que ja ha canviat d'entrenador. Els de Montilivi, volen dedicar la victòria al lesionat Ion Vélez, que s'estarà uns 6 mesos de baixa. Duel molt igualat en el qual el Girona parteix com a favorit gràcies al factor camp. El partit, a les 18h.

El Nàstic juga diumenge. Amb la moral molt tocada i sense remuntar el vol, els granes reben al Cartagena, l'únic equip que tenen per sota en la classificació que no ha sumat encara cap punt. És doncs una nova bona oportunitat per als tarragonins d'espantar els fantasmes que porten apareixent durant la temporada. El conjunt murcià, que ja ha canviat de tècnic, no vol perdre el carro de la Liga Adelante. Un Nàstic que s'encomanarà a Powell, que només ha marcat un gol aquesta temporada. Diumenge a les 18h al Nou estadi, el duel.

Per últim, el Sabadell jugarà dilluns contra el Recreativo. Després de la victòria al Mini Estadi, els de Lluís Carreres volen seguir demostrant el perquè són l'equip revelació del campionat. El rival rocós, dur i difícil de guanyar, no ho posarà fàcil, però la il·lusió de la Nova Creu Alta portarà en bolandes a l'equip. Sense res a perdre, amb tot per guanyar. Dilluns a les 21h, la solució.

No hay comentarios:

Publicar un comentario