28 nov 2011

Una victòria, dos empats i una derrota (resum jornada 15)

Millora la imatge (Sabadell 2 - 2 Múrcia)
El Sabadell segueix sense guanyar (i ja són 7 jornades), però en el partir d'ahir a la nit va oferir una bona imatge davant el Múrcia que ha de reforçar la moral de l'equip per a futurs enfrentaments. Els murcians, que venien de caure derrotats al seu estadi davant un altre equip català, el Barça B, van necessitar de ben poc per empatar un partit en que el Sabadell va tenir més ocasions de gol. A més, el matx va tenir com a element positiu la reaparició del punta Nabil Baha, que a més, va aconseguir anotar el gol de l'empat vallesà.
 
 
Imparables (Barça B 2 - 1 Celta) 
Semblava mentida fa poc més d'un mes, però el Barça ja és desè i està a tan sols tres punts de la zona de promoció d'ascens. Eusebio sembla haver trobat la clau perquè l'equip s'assembli el màxim possible al de l'any passat i el retorn de Jonathan Soriano, que va fer els dos gols del filial blaugrana, els primers en el seu compte particular aquesta temporada, pot ser de gran ajuda. Dissabte es va patir davant el 'punch' ofensiu d'un equip, com el Celta, dissenyat per pujar de categoria, però el Barça B va dominar de cap a fi el partit.
 
 
No hi ha gol sense Powel (Alcoià 0 - 0 Nàstic)
L'entrenador del Nàstic, Jorge D'Alessandro, segueix sense conèixer la derrota al capdavant del conjunt grana. Va començar amb dues victòries i en els últims partits només ha pogut sumar dos empats a 0, però l'important és que l'equip segueix sumant per sortir del pou de la classificació. Dissabte, els tarragonins van notar en excés la baixa del 'pichichi' Powel, autor de 8 dels 13 gols de l'equip aquesta temporada, i no van ser capaços de foradar la porteria de l'Alcoià.
 
 
A la corda fluixa (Alcorcón 1 - 0 Girona)
El Girona va ser el 'català de plata' que va sortir més malparat de la jornada 15. Una derrota al camp de l'Alcorcón que va jugar mig partit amb un jugador més no és el millor argument per convencer els aficionats gironins que es pot revertir la situació. Després de la il·lusionant victòria contra el líder i d'aconseguir dos empats en els 'derbis' contra Barça B i Sabadell, aquesta derrota pot convertir-se en un cop massa dur pel conjunt entrenat per Raúl Agné. Dissabte que ve, contra el Guadalajara a Montilivi, aconseguir una victòria serà imprescindible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario