15 nov 2011

Dinàmiques oposades

Si fa unes setmanes era el Sabadell l'únic dels catalans de plata que comptava els partits en victòries, ara és al revés. El Sabadell fa cinc partits que no guanya, mentre que el Barça B en fa cinc que no perd, el Girona dos i el Nàstic ha sumat els últims sis punts en joc


Segueix 'l'efecte D'Alessandro' (Alcorcón 0 - 1 Gimnàstic de Tarragona)
El Nàstic que encara no havia guanyat cap partit fa dues setmanes ja suma dues victòries i cada cop està més a prop de sortir de la zona de descens. Amb Jorge D'Alessandro com a tècnic els granes sumen sis punts de sis possibles i sembla que hagi tornat l'optimisme a Tarragona.
Dissabte, en un dels camps més complicats de Segona, el Nàstic va treure els tres punts gràcies a un solitari gol del de sempre, Berry Powel, que ja en suma 8.


Repartiment de punts en el derbi (Barça B 2 - 2 Girona)
Barça B i Girona van empatar en un partit molt atractiu que va tenir una part per a cada equip. El filial blaugrana es va avançar a la primera part amb dos gols d'un renascut Rodri, però a la segona no va poder mantenir el seu avantatge i l'ex blaugrana Benja i Coro van igualar el marcador. L'empat no va deixar descontent a ningú, perquè permet a ambdós equips seguir sumant per allunyar-se del descens. El Girona, després de la victòria contra el líder la setmana passada, encadena la segona jornada sense perdre, mentre que el Barça B ja en porta cinc sense conèixer la derrota.


Un cicló passa per la Nova Creu Alta (Sabadell 0 - 3 Còrdova)
Va començar molt fort la temporada el Sabadell i ara sembla que les coses comencen a no rutllar. El Còrdova va passar per sobre l'equip de Lluís Carreras i els arlequinats ja han rebut 8 gols en les últimes dues jornades.
Les lesions i potser l'excessiva pressió que hi havia sobre l'equip després d'un començament tan il·lusionant poden estar passant factura al Sabadell, però afortunadament l'equip encara ocupa la zona mitja-alta de la classificació. La permanència sempre ha estat l'objectiu de la temporada i l'equip sembla estar complint les expectatives sobradament. Així que, paciència. L'equip és un dels que millor futbol proposa de la Liga Adelante i els bons resultats han de tornar. Els xiulets que es van sentir d'una part de l'afiicó no ajuden perquè ara més que mai, l'afició ha de recolzar l'equip. Ni abans eren tan bons ni ara tan dolent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario