16 nov 2011

El virus FIFA també afecta als més joves

El 'Virus Fifa' és aquell concepte que serveix per il·lustrar les nombroses baixes que deixa en els clubs l'èxode dels jugadors per jugar amb les seves seleccions nacionals. El primer equip del Barça es queda en quadre cada cop que hi ha compromisos internacionals, però per sort no té partits oficials fins que tornen la majoria dels jugadors. Així ho marca el calendari.

En el cas de la Segona Divisió, la realitat és una altra. Per molt que hi hagi partits internacionals, el calendari no s'atura. I això, en un filial com el del Barça, en el qual la majoria de jugadors poden participar en la sub-21, és un greu problema. Dissabte, per exemple, en l'empat contra el Girona a 2 al Miniestadi, la defensa titular va estar formada per Balliu, Armando, S.Gómez i Lobato. Una defensa de garanties, sens dubte, però que no es pot comparar amb la defensa titular, que es trobava disputant un amistós a Còrdova. Muniesa, Montoya, Planas i Bartra mentrestant, estaven concentrats amb la 'Rojita' que entrena Luis Milla. El mateix passa a la davantera. Cuenca també va estar amb la selecció, de manera que Eusebio tampoc va poder comptar amb la seva presència.

El Barça va acabar empatant, però la pregunta a realitzar és si no hi haurien altres vies per tal que s'aturés el calendari de Segona quan hi ha partits de seleccions? A la Segona Divisió, no es podrien aprofitar molt més de les jornades intersetmanals? En qualsevol cas, caldrà esperar per veure qualsevol canvi al respecte. Ja sabem com funcionen aquestes coses...

No hay comentarios:

Publicar un comentario