18 nov 2011

Prèvia jornada 14

El Nàstic rep la visita del Guadalajara (divendres 21h, Nou Estadi, GolT i Canal+) amb la intenció de sumar una nova victòria que els permeti sortir de la zona de descens. Els granes, que des de l’arribada de D’Alessandro han sumat dues victòries en dos partits, buscaran reafirmar el bon estat en el que es troben.
Alineació probable: Rubén Pérez, Sergi Juste, Xisco Campos, Arzu, Mingo, Seoane, Rodri, Longás, Morán, Peragón i Powel.

En el derbi d’aquesta setmana, Girona i Sabadell s’enfronten a Montilivi (dissabte 18h, Montilivi, Esport 3). Els gironins necessiten seguir ampliant la ratxa de dos partits puntuant per sortir del pou de la classificació, mentre que els arlequinats intentaran trencar amb la mala dinàmica de resultats que els ha fet baixar fins a la novena posició. La bona noticia pels vallesans és, que poc a poc, van buidant la infermeria: Òscar Ramírez i Baha tornen un cop superades les seves lesions i Juvenal torna també a la llista després de la convocatòria amb la seva selecció la passada setmana.
Alineació probable (Girona): Santamaría, Jose, Tortolero, Migue, David Garcia, Tébar, Garmendia, Jandro, Moha, Coro i Benja
Alineació probable (Sabadell): De Navas, Òscar Ramírez, Olmo, Toni Lao, Bermudao, Héctor Simón, Puigdollers, Arteaga, Lanzarote, Florian i Aarón Bueno.

El Barça B viatja a Múrcia (dissabte 18h, Nueva Condomina, 7RM, televisió murciana) un cop recuperats els quatre jugadors que la jornada passada es van perdre el partit contra el Girona per culpa la convocatòria de la selecció espanyol sub 21. Els blaugranes, que sembla que se senten més còmodes en els partits com a visitants que en els que disputen al Mini Estadi, buscaran aconseguir una nova victòria que els allunyi, una mica més, de la zona perillosa de la taula.
Alineació probable: Oier, Montoya, Bartra, Muniesa, Planas, Dos Santos, Sergi Roberto, Rafinha, Deulofeu, Jonathan Soriano, Rodri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario