11 nov 2011

Prèvia de la jornada 13

Ens espera una jornada d'allò més apassionant amb tres partits que poden decidir el futur de totes les entitats. Tots quatre equips jugaran en dissabte i cada conjunt té la seva raó per guanyar:

Al Miniestadi es disputa el Barça B - Girona. El Barça porta ja 4 jornades sense perdre i ja ha estrenat el seu caseller de victòries a casa. Els homes d'Eusebio volen continuar amb la bona ratxa d'aquests últims partits, i el tècnic manxec, tot i les baixes dels jugadores convocats a la selecció espanyola sub 21, no alinearà a cap jugador del juvenil. Per la seva banda, el Girona arriba amb Agné ratificat després de l'última victòria a casa contra, l'Hèrcules, líder de la categoria, i amb ganes de tornar a repetir el resultat del partit de l'any anterior, quan el Girona es va endur el derby al Mini per 1-2. El partit, demà a les 20h per Esport 3.

A la mateixa hora (20h) del dissabte però a Alcorcón, el Nàstic buscarà la seva segona victòria consecutiva. D'Alessandro apostarà pel mateix onze que va superar al Sabadell. Borja Viguera ha causat baixa a la convocatòria en detriment de Julio Rico. El nou Nàstic intentarà superar a l'Alcorcón en un sempre complicat Municipal de Santo Domingo.

D'alessandro vol continuar sumant victòries


Finalment, el Sabadell, tancarà la jornada de dissabte amb el partit de les 22h. Rep a un Còrdova que ve d'empatar a casa contra el Barça B i mirarà de tornar a assaborir el plaer de la victòria. Els arlequinats podran comptar amb el flamant fitxatge Fran Piera, que ja s'ha entrenat aquests últims dies amb l'equip. La moral després de la dura derrota contra el Nàstic també jugarà el seu partit a la Nova Creu alta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario