4 nov 2011

Prèvia jornada 12

Sembla difícil trobar una jornada amb ple de victòries d'equips catalans i aquesta, de nou, no ho serà. En primer lloc perquè el Barça no ha pogut tancar el partit i ha marxat de Còrdova amb un empat que frena d'alguna manera la progressió dels d'Eusebio. Un matiner gol de Deulofeu ha estat insuficient davant el conjunt andalús que fins a aquesta jornada tampoc estava exhibint el seu millor futbol.

Demà hi haurà una altra prova de foc del Girona davant l'Hércules (Montilivi, 18h Esport 3). De moment, els d'Agné, tal i com ha manifestat el tècnic, es conforma amb treure un punt davant un rival que actualment és líder destacat i l'equip que ha rebut menys gols en la lliga (4). Amb l'entorn molt més tranquilitzat i els jugadors al costat del seu preparador, els gironins esperen un punt d'inflexió abans dels dos derbis seguits davant el Barça B i el Sabadell.
Alineació probable: Santamaría, Juanlu, Tortolero, Migue, Jose, Tébar, Dorca, Moha, Luso, Coro i Saizar.

I diumenge (Nou Estadi, 12h, C+), el derbi català de la jornada entre el Nàstic i el Sabadell. Els tarragonins tenen l'obligació de començar a guanyar a casa amb l'estrena de D'Alessandro a la banqueta grana un fet que no preocupa massa el Sabadell. Els arlequinats, per la seva banda, volen refer-se d'aquesta petita desacceleració que han fet del seu gran inci de temporada.
Alineacions probables: Rubén, Juste, Àlex Ortiz, Arzu, Xisco; Tuni, Seoane, Longás, Morán, Peragón i Powel. 
De Navas, Òscar Ramírez, Olmo, Lao, Bermudo, Juanjo, Héctor Simón, Puigdollers, Lanzarote, Florian i Aarón Bueno.

No hay comentarios:

Publicar un comentario