7 nov 2011

D'Alessandro, per la porta gran

 La jornada 12 tenia com a principal al·licient el debut a la banqueta grana del tècnic argentí Jorge D'Alessandro. El Nàstic es va emportar el derbi de la jornada enfront el Sabadell de manera contundent, mentre que Girona i Barça B van aconseguir un resultat positiu de cara el duel que els enfrontarà la setmana que ve al Mini Estadi.

Entrenador nou, victòria segura (Gimnàstic de Tarragona 5 - 0 Sabadell)
Ni D'Alessandro en els seus millors somnis hauria pogut imaginar un debut com aquest. Si bé és cert que el marcador és massa ampli pel que es va poder veure en el terreny de joc, els tarragonins es van mostrar molt segurs en defensa i van ser tremendament efectius en atac davant un Sabadell que encadena ja quatre jornades sense conèixer la victòria.
El nou mister grana va demanar als veterans de l'equip que agafessin la responsabilitat de l'equip i Morán, Powel, Longás... van respondre de meravella. Veure'm si 'l'efecte D'Alessandro' té continuïtat.

Cau el líder a Montilivi (Girona 1 - 0 Hèrcules)
Tot i no disposar de moltes oportunitats, el Girona va fer un dels partits més seriosos de la temporada davant el líder destacat de la categoria, l'Hèrcules. El bon partit dels gironins va tenir premi al minut 80 quan Coro va provocar un penal que va transformar ell mateix en el gol de la victòria. Per primera vegada en tota la temporada, el Girona va aconseguir deixar la porteria de Santamaría a 0.

Empat per seguir sumant (Córdoba 1 - 1 Barça B)
Els homes d'Eusebio encadenen una altra jornada sense conèixer la derrota i ja en van 4. Un matiner gol de Deulofeu va ser suficient per emportar-se un punt de la visita al Nuevo Arcángel en un partit boig, amb moltes anades i tornades que s'hagués pogut decantar per qualssevol de les dues bandes. Empat just i el Barça B que s'allunya cada vegada més de la zona baixa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario