25 nov 2011

Prèvia jornada 15

El Nàstic visita l’Alcoià (dissabte 18h, El Collao, Nou2) amb la intenció de sortir d’una vegada per totes de la zona de descens. Per aconseguir-ho, haurà de superar la important baixa de Berry Powel, la principal referència grana aquesta temporada. D’Alessandro ja ha confirmat que serà Borja Viguera el substitut de l’holandès.
Alineació probable: Rubén Pérez, Sergi Juste, Xisco Campos, Arzu, Mingo, Seoane, Rodri, Longás, Morán, Peragón, Viguera.

Partidàs al Mini Estadi entre Barça B i Celta el que es viurà aquesta jornada 15 (dissabte 18h, Mini Estadi, Esport3). El filial blaugrana viu el moment més dolç de la temporada tot i que al seu estadi encara no ha trobat la regularitat esperada i la visita del conjunt gallec pot ser una bona pedra de toc. Si els homes d’Eusebio aconsegueixen la victòria, es situaran a tan sols un punt del Celta, fet que semblava impossible a principis de temporada. A més, aquest és també un partit especial pel tècnic blaugrana; s’enfronta al que va ser el seu equip, el Celta.
Alineació probable: Oier, Montoya, Bartra, Muniesa, Planas, Riverola, Rafinha, Sergi Roberto, Deulofeu, Soriano, Tello.

Per la seva banda el Girona, que porta tres jornades sense perdre i ve d’empatar contra Barça B i Sabadell en les dos últims partits, visita el sempre complicat camp de l’Alcorcón per intentar seguir sumant punts (dissabte 18h, Estadio Santo Domingo, La Otra). Els d’Agné hauran de demostrar que els últims resultats no són un miratge i que són capaços de sortir de la zona de descens el més aviat possible.
Alineació probable: Santamaría; Jose, Tortolero, Migue, David Garcia, Dorca, Garmendia, Jandro, Moha, Benja, Coro.

I per últim, el Sabadell tancarà la jornada 15 a la Nova Creu Alta amb la visita del Múrcia. Els homes de Lluís Carreras fa cinc jornades que no aconsegueixen la victòria però dissabte passat a Montilivi van tornar a recuperar sensacions. Poc a poc la infermeria es va buidant i els arlequinats tenen un bon coixí de punts per viure tranquils i sense pressió. Contra el Múrcia, veurem si tornen a recuperar el seu millor joc i aconsegueixen els tres punts.
Alineació probable: De Navas; Òscar Ramírez, Samuel, Toni Lao, Bermudo, Puigdollers, Juanjo, Juvenal, Aarón Bueno, Lanzarote, Florian.

No hay comentarios:

Publicar un comentario