10 nov 2011

Qui és Fran Piera?

Fran Piera en el primer entrenament amb el Sabadell. Foto: CE Sabadell

Extrem rapidíssim i extremadament habilidós. Aquestes són les característiques que futbolísticament defineixen millor a Fran Piera, el nou fitxatge del Sabadell, que arriba cobrint la baixa d'Eneko Fernández. Aquest jugador de només 23 anys, a punt de fer-ne 24 (generació del 87) està fitxat del Puertollano, a segona B, i encetarà d'arlequinat la seva primera experiència a la categoria de plata.

Fran Piera no ho ha tingut gens fàcil aquesta temporada. A l'estiu, en una operació fugaç, el Puertollano es va fer amb els seus serveis però el club que va molt bé a la lliga (6è, amb 21 punts) està tenint molts problemes econòmics. De fet, la setmana passada, els jugadors van comparèixer a roda de premsa per denunciar els culpables d'aquesta situació d'impagaments. Els 25.000 euros que arriben al conjunt castellà pel traspàs seran abonats per pagar la mensualitat d'agost als propis jugadors.

Però abans del Puertollano, Fran Piera, no va acabar de quallar en un Santboià on era, per qualitat, un dels millors jugadors de la plantilla. La situació de l'equip, que no parava de perdre, tampoc va ajudar a la seva adaptació ni dins del vestidor ni amb els dos tècnics que va tenir: Quim Ayats i Paco Clos. El primer volia acomiadar-lo poc abans de la seva marxa al gener i el segon va tenir un petit enfrontament en un partit quan va sortir substituït.

Amb tot, la qualitat futbolística de Piera és indubtable. I malgrat que les qualitats defensives no són les millors, la recerca d'una oportunitat a segona divisió després d'un any que tot feia indicar que seria un autèntic suplici donarà tardes de glòria a la parròquia arlequinada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario