15 dic 2011

Peragón torna a Montilivi

Com els turrons, que tornen per nadal, aquest dissabte Montilivi tornarà a gaudir del joc de Roberto Peragón. En aquest cas, no defenserà els colors blanc i vermells que havia defensat durant els últims anys sinó que ho farà de grana, defensant la samarreta del Nàstic.

El madrileny ha volgut destacar la gran tasca que està realitzant Raul Agné a Girona, en un moment difícil per l'entrenador aragonès, que es jugarà el lloc en el derbi d'aquest cap de setmana. Peragón ha volgut destacar que “és una representació d’uns valors que al futbol estan molt perduts. M’agrada la seva filosofia i és per la que jo també aposto individualment”. A més a més, ha volgut destacar que si l'entitat gironina prescindeix del tècnic serà un error fatal, ja que es un entrenador fet per estar al capdavant del Girona.

A banda de sentimentalismes, Peragón també és conscient que la situació per la qual passen els dos equips no és per llençar cohets i té clar que una victòria pot ser una bona injecció de moral, tot el contrari que si es produeix una derrota. "Qui perdi quedarà tocat”, ha assegurat Peragón, que aquest dissabte només defensarà els colors del Nàstic.


No hay comentarios:

Publicar un comentario