5 dic 2011

Jornada negra (resum jornada 16)

 
No hi ha manera (Girona 0 - 0 Guadalajara)
És cert que el Girona no ha perdut i ha sumat un altre punt. També és cert que, dels quatre 'catalans de plata' és l'únic equip que ha aconseguit puntuar en aquesta jornada 16. Però el punt és insuficient perquè l'equip de Raúl Agné segueix enfonsat en la zona de descens a Segona B i perquè la imatge de l'equip no fa presagiar que es pugui revertir la situació. Dissabte, els gironins van dominar la possessió de la pilota però no van poder trencar l'empat ni va disposar de moltes ocasions per fer-ho. Un punt més, però una jornada menys per reaccionar.
 
L'Elx passa per sobre el Barça B (Elx 3 - 0 Barça B)
No passa res. L'equip d'Eusebio havia recuperat les bones sensacions de l'any passat i la contundent derrota al Martínez Valero no deixa de ser un accident. L'Elx, un dels equips més en forma de la categoria, va passar com una piconadora per sobre el Barça B i en mitja part ja va sentenciar el partit amb tres gols. A diferència del dia del Deportivo al Mini, en que l'equip gallec es va avançar 0 a 3 en la primera part i el filial va estar a punt de remuntar el partit, els homes d'Eusebio es van veure sense reacció i no van poder fer res per, ni tan sols, maquillar el resultat.
 
Desastre a Balaídos (Celta 4 - 1 Sabadell)
A principi de temporada ja es comptava que al camp del Celta era molt complicat sortir-hi amb un resultat positiu. És cert que l'equip porta ja massa jornades sense conèixer la victòria i que un resultat tan contundent no ajuda en absolut, però aquesta no és la lliga del Sabadell. El que ha de preocupar més és la fragilitat i la vulneritat de l'equip de Lluís Carreras quan l'equip rival aconsegueix prendre-li la possessió de la pilota. Ara l'equip necessita mirar endavant i oblidar la desfeta del dissabte, tot i que el calendari no acompanya en absolut. El Sabadell s'enfrontarà a l'Elx, l'Almeria i el Valladolid en les següents tres jornades.
 
Primera derrota amb D'Alessandro (Nàstic 1 - 2 Recreativo)
Després d'un inici espectacular al capdavant de la banqueta grana, 'l'efecte D'Alessandro' sembla que ja no sorgeix el mateix efecte que al principi. Dissabte, l'equip va encaixar la primera derrota amb el tècnic argentí a la banqueta i a més va perdre per lesió Powel (que reapareixia després d'una setmana de baixa) i Arzu. La derrota ha suposat que l'equip continuï, com el Girona, en llocs de descens, a més que els dos gols del Recre han suposat que el porter Rubén Pérez no pogués batre el seu propi rècord d'imbatibilitat.
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario