12 dic 2011

Els catalans no guanyen (resum jornada 17)


 

Partit boig al Mini (Barça 3 – 3 Almeria)
Sense molts dels teòrics titulars en l’onze inicial –Eusebio va deixar fora de la convocatòria els jugadors que van sortir de titulars dimarts passat contra el BATE–, el Barça B va jugar un bon partit però va caure en els errors que l’estan condemnant en moltes ocasions aquesta temporada. La fragilitat defensiva i la inexperiència a l’hora de tancar els resultats favorables van facilitar que un Almeria molt efectiu en atac empatés el partit en l’últim minut. Tot i això, els espectadors del Mini van poder marxar a casa amb la sensació d'haver vist un gran partit de futbol.

Porteria a 0 (Nàstic 0- 0 Còrdova)
Si una cosa ha aconseguit D’Alessandro des de que és entrenador del Nàstic és una gran fortalesa defensiva. L’equip grana va tornar, una setmana més, a deixar la seva porteria a 0, fet que li va valdre sumar un punt en la visita de Còrdova al Nou Estadi. La capacitat ofensiva de l’equip, i més amb la baixa de Powel, és la qüestió pendent a millorar per l’entrenador argentí si es volen remuntar posicions a la classificació.

Alarma a Girona (Alcoià 2 – 1 Girona)
Nova derrota del Girona que l’enfonsa encara més al pou de la Liga Adelante (l’equip és penúltim i ja està a 4 punts de l’equip que marca la salvació). La derrota d’aquesta setmana és encara més dolorosa al ser davant d’un dels rivals directes en la lluita per la permanència. Ja no queden excuses, els d’Agné han de reaccionar amb urgència o aviat serà massa tard.

Un punt contra un gran (Sabadell 0 – 0 Elx)
Els homes de Lluís Carreras sumen una nova jornada sense guanyar i ja en van 10. Tot i això, s’ha de tenir en compte que l’equip que visitava la Nova Creu Alta era ni més ni menys que l’Elx, l’equip més en forma de la categoria i que venia de derrotar de forma contundent el Barça B. Vist des d’aquesta vessant l’empat aconseguit no és un mal resultat, però l’equip necessita una victòria per trencar la ratxa com més aviat millor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario