17 dic 2011

Derbi d'urgències (Prèvia jornada 18)


El Barça B té un altre desplaçament complicat a camp del 4rt classificat, el Valladolid (dissabte 16h, José Zorrilla, Marca TV). Els d’Eusebio intentaran tornar a guanyar un partit després de la contundent derrota patida al camp de l’Elx i l’empat ‘in extremis’ a casa contra l’Almeria, contra un altre dels rivals que està cridat a estar a dalt al final de la temporada.
Alineació probable: Masip, Montoya, Bartra, Muniesa, Lobato, Riverola, Rafinha, Sergi Roberto, Tello, Jonathan Soriano, Deulofeu.

Girona i Nàstic disputaran un derbi carregat d’urgències (dissabte 18h, Montilivi, Esport 3). Ambdós equips necessiten els 3 punts i el que perdi podria quedar despenjat de la zona de salvació. Un empat seria un resultat nefast per tots dos equips que ja fa massa jornades que no guanyen. Del derbi d’aquesta jornada un dels dos conjunts en sortirà ben tocat... o tots dos.
Alineació probable (Girona): Santamaría, Luso, Richy, Migue, Jose, Dorca, Tébar, Jandro, Moha, Coro i Benja.
Alineació probable (Nàstic): Rubén Pérez, Sergi Juste, Mairata, Álex Ortiz, Mingo, Rodri, Seoane, Longás, Morán, Peragón i Borja Viguera.

Com els blaugranes, el Sabadell visita un altre camp complicat en la recerca d’una victòria que fa massa temps que se’ls hi resisteix als de Lluís Carreras (diumenge 19.45h, Estadio de los Juegos Meditarraneos, GolT i Canal ­+L). Vist com estan les coses i veient el potencial d’un Almeria que aspira a tornar a la màxima categoria del futbol espanyol com més aviat millor, un empat seria un excel·lent resultat pels arlequinats.
Alineació probable: De Navas, Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz, Bermudo, Héctor Simón, Puigdollers, Juvenal, Lanzarote, Arteaga, Florian.

No hay comentarios:

Publicar un comentario