19 dic 2011

El Girona s'emporta el derbi (Resum jornada 18)

El Girona logró la victoria
Els punts es queden a Montilivi (Girona 3 – 2 Nàstic)
Ja ho dèiem a la prèvia que del derbi un dels dos equips en sortiria molt malparat i finalment, el derrotat a Montilivi va ser el Nàstic. Ara, els granes són a cinc punts de la salvació, mentre que l’equip d’Agné agafa una mica d’aire i ja es troba a menys d’un partit de sortir de la zona de descens. Almenys, aficionats gironins i tarragonins van poder veure un partit entretingut i ple de gols en el que l’equip que va portar l’iniciativa en el marcador, el Girona, es va endur finalment el duel.

El Valladolid imposa la seva força (Valladolid 1 – 0 Barça B)
El que diferencia aquest Barça B a l’equip de l’any passat es podria resumir en el partit de dissabte a Valladolid. L’equip segueix fent un futbol atractiu i valent, seguint els paràmetres del joc que es practica a ‘can Barça’. L’equip d’Eusebio i el de Luís Enrique comparteixen algunes virtuts, com també la mateixa fragilitat defensiva, però enguany als blaugranes els costa en excés imposar el seu domini quan s’enfronten a un rival d’entitat. Potser per la marxa d’alguns dels jugadors més experimentats, potser la mà de l’entrenador o qui sap perquè, però dissabte, mentre el Barça B tenia la possessió de la pilota, el Valladolid va matar el partit quan va voler.

L’Almeria no perdona (Almeria 3 – 0 Sabadell)
La situació comença a ser preocupant a Sabadell. Després d’un inici de campanya brillant, els arlequinats només sumen cinc punts (5 empats i 5 derrotes) en les deu últimes jornades de lliga. D’acord que el rival era un Almeria que aspira a pujar, però la imatge mostrada a la primera part, on no es va arribar a xutar a porteria, no és l’adequada per a un equip que ja va demostrar que pot fer un futbol ofensiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario