6 dic 2011

El Barça B podria guanyar la Lliga Bielorrussa

Un partit de la Champions ha servit per veure que el nivell de les joves promeses de la cantera del Barça és molt més elevat que el d'un equip que participa en la Copa d'Europa. Avui, un Barça farcit de jugadors del B en el qual només hi havia Pinto, Maxwell i Pedro que fossin jugadors de la primera plantilla (més Fontàs i Thiago que eren jugadors del filial l'any passat), ha superat clarament al BATE Borisov per 4-0.

Estem d'acord que no és un partit en el qual els biolorussos es jugaven les garrofes però clarament l'aparador d'un partit de la màxima competició europea per les perles del filial ha estat l'element motivador necessari per que els homes, normalment entrenats per Eusebio, avui per Pep Guardiola, hagin sortit al camp amb les ganes de fer bon futbol.

Un Barça que recordava la factura de joc dels del primer equip. Grans combinacions al primer toc, posessió constant de pilota, pressió que ofegava a la defensa rival... motius idonis per pensar que aquest Barça té un gran futur. Perquè els joves un dia es faran grans. I, aquests joves, vestiran de blaugrana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario