17 ene 2012

Ni la història els recolza

El Nàstic porta ja massa anys jugant amb foc i aquesta temporada sembla ja la definitiva: als grana se'ls ha acabat el crèdit i aquesta podria ser la seva última temporada a la segona divisió. Abans de parlar d'aterratges a segona B, deutes i nous consells, però, queda mitja temporada en què l'equip no té una altra alternativa que intentar salvar la categoria per tots els mitjans. Amb només dues victòries en tota la temporada i ja diluït 'l'efecte D'Alessandro', sembla que l'únic que li queda l'equip és la implicació de l'afició i des d'aquí volem conéixer la vostra opinió.


Normalment els equips s'agafen als precedents per cridar a l'optimisme, però el Nàstic ha de tirar la vista molt enrere si vol tenir alguna cosa el la qual recolzar-se. En l'actualitat, els tarragonins tenen 13 punts i la salvació, en condicions normals, estarà al voltant dels 50. Per tant, l'equip hauria de sumar 37 punts en les properes 22 jornades per salvar-se. No és impossible (ni això ni res) però fins ara, cap equip ho ha aconseguit des que hi ha lliga de 22 equips a segona divisió. Qui més a prop va estar d'aconseguir-ho, va ser el Logroñés, la temporada 97/98, que aquestes alçades tenia 14 punts i va aconseguir salvar-se amb 46. Des de @catalansdeplata volem donar un missatge d'esperança per a la reacció del Nàstic encara que la cosa pinta negre. Molt negre.

I vosaltres, com ho veieu!?

1 comentario:

  1. Com dius estem jugant amb foc, i així cada temporada, però lluitarem fins el final. La salvació està només a quatre punts i aquest diumenge tenim que sortir a guanyar a l'ALmeria, és de vida o mort.
    P.D. Ja soc seguidor teu i d'aquest bloc interesant que parla una mica dels equips catalans a segona. També he posat el teu bloc al meu apartar de "Blogs amigos"

    ResponderEliminar